Mobilabonnement: Komplett oversikt over norske telefon- og abonnement-leverandører

Vudering av vår samarbeidspartner, Mobiltelefoni.no

Finn beste og billigste mobilabonnement til ditt bruk

Sammenlign priser på mobilabonnementer og velg det billigste!

Sammenligningstjenesten gjør det enklere å bytte mobilabonnement. Du kan raskt sammenligne både hastighet, nettverk og pris ut i fra ditt forbruk, for så å velge billigste abonnement med størst fart. Er du usikker på hvor mye datatrafikk du bruker, kan du beregne forbruket ditt med kalkulatoren vår. Ønsker du å kjøpe mobil og abonnement samlet, lar vi deg også sammenligne de mest populære mobilalternativene og abonnementene.

Vær oppmerksom på at mobilselskapene vanligvis tar ekstra betalt for telefonsamtaler til spesialnumre (f.eks. femsifrede nummer). Dette tar vi foreløpig ikke høyde for i vår tabell, og vi anbefaler at du gjør deg kjent med dette.

Vi har som mål å tilby oppdatert informasjon til enhver tid. Skulle du allikevel finne feil på siden ber vi deg ta kontakt på kontakt@mobiltelefoni.no

Hvilke mobilselskaper har de mest fornøyde kundene?

  • Kundetilfredshet: Ifølge forbrukerundersøkelsen Norsk kundebarometer ligger Chess som ligger på topp i kundetilfredshet, etterfulgt av Onecall og Telenor på hhv. andre og tredje plass.
  • Kundelojalitet: Også her ligger Chess på topp med Telenor og Onecall like bak.
  • Kundeservice: Kundeserviceprisen 2017 kåret ICE Norges kundeservice til den beste blant mobilselskapene. Chess kommer nok en gang godt ut på en 2. plass, mens Telia tar 3. plassen i denne undersøkelsen.

Hva bør du tenke på når du skal bytte mobil og abonnement?

Det er lett å fokusere på pris ved valg av mobilabonnement. Flere forhold bør imidlertid vurderes før endelig valg tas.

  • Taledekning: Hvor god er dekningen der du benytter mobil mest? På Proff Torgetfinner du dekningskart for Norge. Vær klar over at utbyggingen skjer raskt, og at dekningsforholdene i fjor ikke nødvendigvis er de samme i år.
  • Datahastighet: Også her skjer endringene raskt, og det kan være store forskjeller mellom nettene når det gjelder hastigheten du kan oppnå.
  • Kundeservice og kundetilfredshet: Som omtalt lenger opp på siden.
  • Priser for bruk i utlandet: Innenfor EU/EØS er prisene i stor grad standardisert. Reiser du mye utenfor Europa bør du imidlertid også vurdere dette før du velger abonnement.

Vi vil gjøre det enkelt for deg å sammenligne norske mobilabonnementer, slik at du kan ta et veloverveid valg når du skal bytte mobil og operatør.

Sammenligningstjeneste godkjent av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom), som tidligere drev Telepriser.no, har godkjent prissammenligningen av mobilabonnement og mobilt bredbånd på Mobiltelefoni.no, og dermed Proff Torget. Nkoms godkjentmerking gjelder sammenlikning av prisinformasjon for abonnement. Godkjentmerket omfatter ikke prisinformasjon for telefoner eller annet innhold på denne nettsiden.