• Forbrukslån gjort enklest og billigst mulig

Vi vil gjøre det lettere for deg å finne billigste forbrukslån. Fyll ut skjemaet, og hele 10 banker vil konkurrere om å gi deg billigste lån uten sikkerhet.

Tips om forbrukslånFå tilbud på forbrukslån.

Til forskjell fra boliglån og billån settes renten på forbrukslån individuelt, basert på en kredittvurdering av deg og din økonomiske situasjon. Det er derfor viktig å la flere banker gjøre sin vurdering før man velger lånetilbyder.

Når du skal velge forbrukslån er kriteriene nokså enkle: Velg det lånet som tilbyr deg lavest effektive rente. Den effektive renten inkluderer både eventuelle avdragsgebyrer og etableringsgebyr. Du trenger derfor ikke å fokusere for mye på disse beløpene, så lenge du vet hva den effektive renten er. Husk at den effektive renten blir lavere jo lengre du strekker lånet ut i tid. Dette betyr imidlertid også at de samlede rentekostnadene blir større enn ved rask nedbetaling av lånet ditt.

Rente, nedbetaling og lånebeløp

For forbrukslån gjelder følgende nøkkelinfo:

  • Lånebeløp: 10 000–500 000 kr
  • Nedbetalingstid: 1–15 år
  • Effektiv rente fra 8,3 % til 24,4 %
  • Eksempel eff. rente 15,84 %, 65 000,-, o/5 år, etabl. geb. 950,-, Totalt: 92 334,-

Tjenesten er etablert i samarbeid med Nettbureau AS.

Andre lånetyper

I tillegg til denne lånetypen, kan Proff Torget hjelpe deg med å innhente tilbud på andre typer lån. En samlet oversikt finner du her. Det er viktig å huske at selv om Proff Torgets anbudstjeneste er godkjent av Finansportalen gjennom Nettbureau AS, er vi ikke en bank og låner ikke ut noe. Alle forespørsler blir videresendt til banker som konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet på forbrukslån.

Relaterte artikler