• Få finansiert bilen du trenger, eller drømmer om.

Etter bolig er bil den nest største kategorien nordmenn tar opp lån til. Prisen på spesielt nyere biler er betydelig i Norge og de færreste har oppsparte midler til å gjøre en slik investering uten noen form for billån.

Billån

Billån utgjør den nest største lånekategorien for nordmenn, kun slått av boliglån. Norske bilpriser er høye, og de færreste har nok oppsparte midler til å gjøre en slik investering uten noen form for lånefinansiering.

Ønsker du tilbud på billån?

Fyll ut skjemaet og motta et uforpliktende tilbud med svært konkurransedyktige vilkår. Du står selvfølgelig fritt til å avslå, uten at det koster deg en krone.

Det finnes ulike typer lån til bil

Ønsker du bilfinansiering, har du i utgangspunktet fire valg:

  1. Lån der bilen er kaskoforsikret (ordinært billån). Banken tar pant i en kaskoforsikret bil. Dette gir lav rente. Du kan søke inntil 100 % finansiering med nedbetalingstid på inntil 10 år.
  2. Billån der bilen ikke er kaskoforsikret (kaskofritt billån). Banken tar pant i bilen, men renten vil ligge høyere enn for ordinære billån, siden den ikke er kaskoforsikret. Du kan typisk låne inntil 100 000 kr, med nedbetalingstid på inntil 5 år. Du må ha 10 % egenkapital for å få et kaskofritt billån.
  3. Billån uten sikkerhet. Alternativet for deg som kjøper bil uten kaskoforsikring og som vil låne mer enn 100 000 kr og/eller ikke har 10 % egenkapital. Renten på lån uten sikkerhet er høyere enn for både kaskofritt billån og ordinært billån.
  4. Bilfinansiering ved å stille sikkerhet i boligen (rammelån). Rent økonomisk vil rammelån ofte være mest gunstig, da renten på slike lån som oftest ligger lavere enn for ordinære billån. Et rammelån gir deg en tilgjengelig ramme på inntil 60 % av boligens verdi og krever dermed solid økonomi.

Kvalifiserer du til å få et gunstig billån? Fyll ut skjemaet på denne siden og få et raskt svar.

Refinansiering av billån

Billån kan refinansieres, også ved lån der det er tatt pant i bilen. Du kan lese mer om refinansiering av billån og søke om dette her.

Bilbehovet kommer ofte uanmeldt

Norge er et langstrakt land med liten befolkning. Med begrensede muligheter for offentlig transport blir bilen et nødvendig transportmiddel i store deler av landet. Selv i de større byene kan det være vanskelig å utelukkende basere seg på buss og tog, for eksempel når flere barn skal i barnehage, på skole, trening eller andre fritidsaktiviteter på en og samme tid. Hvis bilen plutselig står, kan dette bety store utgifter – og en viktig investering.

Bil er også drømmer

Mange drømmer om ny bil, enten det er en flott sportsbil, eller helt enkelt en større og mer praktisk bil til å frakte unger i, eller kjøre på hytta med.

For de som ikke har en formue å ta av, men en økonomi som tåler en økt månedlig utgift kan billån være løsningen. Renten er ikke like lav som på boliglån, men like fullt håndterlig. Billån gir rentefradrag på skatten, på samme måte som boliglån.

Rente, lånebeløp og nedbetalingstid

For ordinært billån gjelder følgende tall:

  • Lånebeløp: 10 000 kr–1 000 000 kr
  • Nedbetalingstid: 1–10 år
  • Effektiv rente fra 3,95 %–17,99 %
  • Renteeksempel: Eff. rente 5,90 % v/150 000, – o/5 år. Totalt 173 485, –
  • Belåningsgrad: inntil 100 % finansiering

Trenger du billån? Fyll ut skjemaet!

Tjenesten tilbys i samarbeid med Nettbureau.