• Innhent tilbud på finansiering til din bedrift eller organisasjon

De fleste bedrifter har periodevis behov for ekstra kapital til å finansiere nye investeringer, eller for å sikre likviditet i perioder med vekst eller usikkerhet. Trenger virksomheten din et bedriftslån? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Bedriftslån

Bedrifts- eller næringslån kan også benyttes til å gire opp eksisterende virksomhet, for å oppnå økt avkastning på egenkapital.

Gjennom Lån.no kan fullmaktshavere for bedrifter og andre organisasjoner enkelt innhente uforpliktende tilbud på lånefinansiering ved å fylle i tilbudsskjemaet på denne siden.

Har din bedrift behov for frisk kapital?

For bedrifter med økonomisk evne til å betjene et lån, vil et firmalån vanligvis være gunstigere enn å gjøre en emisjon, eller innhente penger på annen måte. Lånet vanner ikke ut de eksisterende eierne, slik at de får ta del i hele den videre veksten i firmaet.

Det er gratis for bedrifter å innhente tilbud gjennom Lån.no. Tjenesten finansieres av bankene, men går ikke ut over deres vilkår sammenlignet med å gå direkte til den enkelte bank.

Om tjenesten, databruk og sikkert

Tjenesten drives i samarbeid med det norske IT-selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997104854). Vi har tilbudt sammenligning og anbud av finansielle produkter i både B2B- og B2C-markedet helt siden firmaets oppstart i 2009.

Vi tar datasikkerhet på alvor. All informasjon sendes kryptert, og informasjonsutvekslingen overholder kravene satt av norske banker. Informasjon som sendes inn på vegne av et firma benyttes utelukkende til å gi konkrete tilbud på firmalån til den aktuelle bedriften.

Ønsker du tilbud tilknyttet andre typer lån? Se her!

Enkelt

Du mottar tilbud om ulike lån.

Uforpliktende

Du bestemmer om du vil godta et tilbud eller ikke.

Gratis

Det koster absolutt ingenting å motta tilbud.

Relaterte artikler