• Få tilbud på alle typer taksering fra lokale takstmenn

Få tilbud på alle typer taksering fra lokale takstmenn

Click here to add your own text

Det gjør dere enkelt ved å fylle ut skjemaet til høyre og få tilbud fra lokale takstmenn. Innhenting av tilbud er gratis og uforpliktende.

  • Spar penger

    Det kan være penger å spare på å innhente flere tilbud fra takstmenn i stedet for å velge den første du kommer over.

  • Spar tid

    Sett bort jobben med research og løping mellom ulike takstmenn til oss.

  • Helt uforpliktende

    Takk ja til et av tilbudene du får, eller avvis alle. Det er helt opp til deg.

Få kontakt med takstmenn og spar penger!

Alle som skal selge bolig må få en takstmann til å taksere boligen før salget. Man kan velge mellom ordinær takst og boligsalgsrapport, hvor sistnevnte anbefales i de fleste tilfeller.

Det er også andre tilfeller hvor man vil kunne måtte utføre en boligtakst. Eksempler på dette kan være i arvesaker, skadevurdering i forsikringssaker, eller i andre tilfeller når det trengs en objektiv fagmann til å vurdere eiendomsverdier.

Dersom du kun ønsker E-takst utført av en eiendomsmegler, kan du benytte skjemaet for verdivurdering / E-takst til dette.

Er det gratis å innhente tilbud?

Ja, det er gratis og uforpliktende for din bedrift å benytte siden til å innhente konkurrerende tilbud fra takstmenn. Man fyller bare inn skjemaet også vil man bli kontaktet om et tilbud!

Om oss

Eiendomsmegler.no er den største dedikerte tjenesten for innhenting av tilbud fra takstmann, utleie- og eiendomsmeglere. Hvert år henter over 10 000 norske privatpersoner og bedrifter inn tilbud på meglertjenester via Eiendomsegler.no.

Tjenesten er utviklet i samarbeid med IT-selskapet Nettbureau AS.

Nyttige artikler