- - -

Proff Anbudsvarsling
-Nye oppdrag servert til frokost

Du kan spare mye tid på å slippe å lete etter relevante forretningsmuligheter, og heller la Proff® varsle deg om relevante oppdrag når de dukker opp. Fyll in skjemaet så tar vi kontakt for å for rute de rette oppdragene direkte til din epost hver morgen de dukker opp.

Fyll inn skjemaet for mer info!

450 milliarder

Visste du at hvert år gjør det offentlige innkjøp for over 450 milliarder kroner i Norge. Her er det med andre ord et hav av oppdrag. Det offentlige er forpliktet til å utlyse alle oppdrag av en viss størrelse som anbudskonkurranser. Det gjelder alle mulige typer oppdrag og innenfor alle bransjer.

I tillegg til å overvåke doffin.no, skanner Mercell daglig gjennom over 2.000 kilder for å finne anbudsutlysninger.

Du kan spare mye tid på å slippe å lete etter relevante forretningsmuligheter, og heller la Proff® varsle deg om relevante anbudskonkurranser når de dukker opp.

Proff anbudsvarsling er inkludert i våre markedspakker.
Les om våre markedspakker.

Anbud, Offentlige vs. Private

Private anbud omfatter alt fra store innkjøp i privateide bedrifter til mindre oppdrag, f.eks. oppussing av bad i private husstander (ref. mittanbud.no, o.l.). Vilkårene i private anbudskonkurranser blir satt av oppdragsgiver alene – de er ikke styrt av lover og regler på samme måte som offentlige anbud.

De offentlige anbudene blir styrt av et offentlig regelverk. Når staten, fylker, kommuner, eller offentlige etater skal kjøpe varer eller tjenester til en verdi over et visst beløp, en såkalt terskelverdi, sier loven at innkjøpet må kunngjøres som en anbudskonkurranse. Private leverandører kan delta i konkurransen om å få tildelt oppdraget.

Dersom din bedrift ønsker å delta i konkurransen om offentlige oppdrag, vil du erfare at søk etter relevante offentlige anbud på nettet ofte er svært tidkrevende. Oppdragene er kategorisert etter egne bransjekoder (CPV) og de ikke alltid like lett å “matche” mot egen virksomhet/bransje.

Derfor har Proff.no utviklet en egen anbudsvarslingsvarslingstjeneste. Som Proff-kunde har du muligheten for å bli varslet om alle offentlige anbud som retter seg mot din bransje og/eller virksomhet. Varslingen sendes ut pr e-post ca kl 08.00 dagen etter at anbudkonkurransen er kunngjort.

Ønsker du mer informasjon om Proff anbudsvarsling, legg igjen din kontaktinformasjon i skjemaet på denne siden, så tar en av våre konsulenter kontakt med deg.

Hva er CPV-koder?

CPV er en forkortelse for Common Procurement Vocabulary. CPV består av 9-sifrede koder, som er felles for hele EU/EØS, samt en beskrivelse. Formålet med CPV er å standardisere betegnelsene som oppdragsgiverne bruker til å beskrive gjenstanden i kontrakter. Det finnes nærmere 9500 ulike CPV-koder for å dekke alle typer oppdrag. Proff har laget en kobling mellom vår vanlige bransjeinndeling og alle relevante CPV-koder. Som Proff-kunde behøver du derfor ikke bry deg med CPV. Vi sørger for at du automatisk blir varslet om alle relevante oppdrag.

MARKEDSPAKKER

Det er viktig å være tilstede på en arena der innkjøper leter etter en leverandør. Gjennom et engasjement i Proff® kan du gjøre ditt firma attraktivt og synlig for en potensiell innkjøper.

Les mer.

DISPLAYANNONSERING

Markedsføring er blitt en komplisert affære. Det finnes veldig mange kanaler å velge mellom for å nå ut til markedet, og å velge den som gir deg best effekt er ikke lett.

Les mer.

Vil du komme i gang med Proffs anbudsvarsling?