• Legg advokat-jobben ut på anbud!

Om Advokat-tjenesten

Advokat-tjenesten gjør det lettere å finne riktig advokat til å hjelpe deg med din problemstilling. Grunnproduktet er en anbudstjeneste.

Vanlige spørsmål:

Er det gratis å bruke tjenesten? Er det gratis advokathjelp?

Det er gratis å innhente tilbud fra advokater gjennom tjenesten og det løper ingen kostnader før du eventuelt aksepterer et av tilbudene.

Vær imidlertid oppmerksom på at dette ikke er en tjeneste for gratis advokathjelp. Alle advokatene tar timebetalt for jobben de gjør om du velger å engasjere en av dem.

Tar dere et påslag på prisen når jeg velger advokat?

Nei. Advokatene betaler et fast beløp per henvendelse, uavhengig av om du velger dem eller ikke. I tillegg vet de at de konkurrerer med andre advokater om jobben, så du er sikret en konkurransedyktig pris. Husk likevel at pris ikke er alt, og vurder også advokatens kompetanse og personlig kjemi.

Les også: Nedbemanning i bedriften.

Har du behov for gratis advokathjelp?

Dette er ikke noe Proff Torget kan levere, men på gratisadvokat.no sier de følgende:

Har du inntekt under kr 246.000 pr år kan du få fri rettshjelp. For ektefeller og samboere, er inntektsgrensen samlet kr 369.000 pr år.

Hvis det oppstår konflikt i forbindelse med boligeiendom, inkluderer de fleste innbo- og villaforsikringer dekning til gratis advokat. Vi vurderer gjerne saken din – uten kostnad – og vi gir deg deretter råd om det vil lønne seg å gå videre med saken din.

Tjenesten er levert i samarbeid med Nettbureau AS.

Relaterte artikler